(Android) Sky Roller οι κωδικοί αυξάνουν όλα
Feb 17, 2022 5:08:45 GMT -5
Post by provsadiscgagi on Feb 17, 2022 5:08:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Roller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Roller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν όλα ▞▞▞
▞▞▞ Sky Roller 2022 version ▞▞▞
Εντάξει είναι ωραίο παιχνίδι και καλό κοινωνικό πιο πολλοί παίκτες
Sky Roller Arcade hluv
Ευκολο και ωραιο..
το παιχνίδι είναι τόσο καλό, αλλά τα επίπεδα είναι πολύ μικρά, δεν μπορείτε να προσθέσετε μια ατελείωτη λειτουργία παρακαλώ, επειδή τα επίπεδα είναι πολύ μικρά και δεν είναι διαφορετικά. Είχα τα ίδια επίπεδα για περισσότερες από 10 φορές τώρα δημιουργήστε περισσότερα επίπεδα και παρακαλώ κάντε τους περισσότερο και πιο δύσκολο.
Λατρεύω τον τρόπο που βάζουν εμπόδια στο παιχνίδι, είναι ένα καλό παιχνίδι, απλώς υπάρχουν διαφημίσεις κάθε τόσο και ορισμένα επίπεδα είναι πολύ δύσκολα, χρειάστηκε ο αδερφός μου 13 φορές. Το να κάνεις μάγισσα επιπέδου 5 είναι λίγο περίεργο να πεις ότι είναι το επίπεδο 5 θα συνιστούσα αυτό το παιχνίδι.😁
Αργεί να κατευθεί
Toy Blast - トイブラスト パズル cqr
Κολαει
Το αγαπημένο
Μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά πρόσθετα μετά από κάθε επίπεδο. Κάθε προσθήκη είναι 30 δευτερολέπτων και πραγματικά δεν μπορώ να χάσω τόσο πολύ χρόνο απλώς καθισμένος και παρακολουθώντας αυτά τα πρόσθετα. Τα παιχνίδια που μοιάζουν με το sky roller δεν το κάνουν δώστε τόσα πολλά πρόσθετα. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες προσθήκες κάνουν αυτό το παιχνίδι το πιο βαρετό παιχνίδι που παίχτηκε ποτέ! Σοβαρά!Όταν παίζω αυτό το παιχνίδι, αφιερώνω τον περισσότερο χρόνο να παρακολουθώ αυτές τις προσθήκες αντί να παίζω το παιχνίδι! Αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό!👎👎👎👎👎👎👎👎
Πολυ ωραιο παιχνιδι να το κατεβαετε ολοι
Sky Roller Arkada oqui
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πρόσωπο, ελπίζω να το διορθώσουν, αλλά είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ελπίζω ότι δεν θα διορθώσουν τόσες πολλές προσθήκες, αλλά μου αρέσει και ελπίζω να το κάνετε και εσείς
Ετικέτες: ΠεριπέτειαFantasy SettingOpen World - Βαθμολογία Roll out on an adventurous journey filled with action in this captivating role-playing game that'll
Κατέβασε το Sky Roller 1.18.3 για Android στην τιμή € 0 της Homa Games, Γίνετε πρωταθλητής στο πατινάζ σε αυτό το παιχνίδι!
Αυτό το παιχνίδι ήταν απολαυστικό, αλλά με αυτή τη νέα ενημέρωση του Αγίου Βαλεντίνου έσωσα αρκετά πετράδια και δεν έχω ακόμα τον χαρακτήρα, διορθώστε αυτό, γίνεται αρκετά ενοχλητικό
Φθηνές πτήσεις προς Ίο (JTR) από 9€ - KAYAK
Το παιχνίδι είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο! Απλα, όταν πάω να διαλέξω τα Rollers δεν με αφήνει και, το σύστημα κολλάει αλλά κατά βάθος είναι πολύ καλό παιδί, για αυτό του βάζω 4 στεριά.
Sky Roller Arkada rey
Πολύ εύκολο
Πάρα πολλές διαφημίσεις!!!! Τόσο ενοχλητικό! Δεν μπορείτε να περάσετε ένα επίπεδο χωρίς διαφημίσεις και δεν μπορείτε καν να το παραλείψετε. Απεγκατάσταση μετά από 5 επίπεδα. Οχι αστειο.
... Watching Beautiful Sparks In Sunset Blue Galaxy Sky Slip On Canvas Sneakers ... Watch IP67 Waterproof Bluetooth For Android ios smartwatch Men+box.
Πολύ εύκολο χωρίς νόημα σε εξέλιξη και έχουν ήδη ξεκλειδωθεί όλοι οι χαρακτήρες και τώρα έχετε 10000 πολύτιμους λίθους με διαφημίσεις ακόμα και καμία αγορά και παίζετε μόνο για λίγες ώρες απεγκατεστημένο την ίδια μέρα καλός τρόπος για να περάσετε χρόνο, αλλά πρέπει να προσθέσετε νέα άλματα υλικού, κτυπήματα, κόλπα, εμπόδια που είναι πραγματικά δύσκολα, νέοι μηχανισμοί που πρέπει να μάθουμε και αίσθηση προόδου για άλλη μια φορά Lv 108 ish Πάνω από 10000 πετράδια Δεν έγινε καμία αγορά Λίγες ώρες παιχνιδιού Ξεκλείδωσε κάθε χαρακτήρα
Zero Gravity Shop
Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και αν δεν έχετε wifi μην εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι, αλλά αν δεν υπήρχαν τόσες πολλές διαφημίσεις και μπορούσατε να παίξετε εκτός σύνδεσης, θα ήταν το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο😉
αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά καθυστερημένο και γεμάτο διαφημίσεις. η μόνη φορά που η εφαρμογή λειτουργεί έστω και κάπως καλά είναι όταν το WiFi μου είναι απενεργοποιημένο, αλλά ακόμα και τότε κολλάει στις χειρότερες στιγμές. Δεν υπάρχει επίσης τίποτα που να σώζει τα δέρματά σας που ξεκλειδώνετε. αφαιρούνται όλα αφού κλείσετε την εφαρμογή. Η πρόοδός σας είναι το μόνο πράγμα που εξοικονομεί, αλλά ακόμη και δεν υπάρχει οθόνη για να επιλέξετε το επίπεδό σας.
Είναι εντάξει, αλλά μερικές φορές καθυστερεί και όλα τα επίπεδα είναι εύκολα, οπότε ανεβάστε το παιχνίδι σας και του έδωσα τέσσερα αστέρια γιατί είναι εύκολο όπως είπα να ενισχύσετε το παιχνίδι σας και να έχετε περισσότερα παιχνίδια όχι ή ναι. Αλλά πάνω από όλα είναι ωραίο. Λοιπόν, ναι, αυτό ήταν το μόνο που ήθελα να πω και μισώ την αγάπη του ΘΕΟΥ ή ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ, γι' αυτό σας παρακαλώ, αγαπήστε τον ΘΕΟ.
Τέλειο 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️
Είναι ένα πολύ ωραίο και καλό παιχνίδι!!!!!!!
Τέλειο
ANDROID, IOS. Κόλπα CHEATS - HACKS Sky Roller ARCADE. Βίντεο-φροντιστήριο. Tags. PLATFORMS STRATEGY LOGIC RACING SPORTS ADVENTURES CASUAL ARCADE ACTION
Παίξτε Sky Roller Online στην κινητή σας συσκευή, εντελώς δωρεάν! Μπορείτε να παίξετε περισσότερα διασκεδαστικά και δημοφιλή παιχνίδια στο m.games.gr,
Θα το βαθμολογούσα ως μηδέν, μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι, ήταν εντελώς χάσιμο του χρόνου μου. Η οθόνη έγινε άσπρη αφού τελείωσα το πρώτο επίπεδο και όταν έκλεισα την εφαρμογή συνέβη το ίδιο πράγμα, πιστέψτε με, μην χάνετε το χρόνο σας σε αυτό.
Αγαπητοί προγραμματιστές, Γεια σας, σας λέω τη γνώμη μου για αυτό το παιχνίδι. Φαίνεται τόσο κακό και καλό ταυτόχρονα, δείτε τα κακά και καλά πράγματα παρακάτω. Καλό: Οι χαρακτήρες είναι τόσο υπέροχοι, ειδικά οι χαρακτήρες που φαίνονται πολύ καλύτεροι από τους υπόλοιπους! Συνέχισε την καλή δουλειά! Επίσης τα πατίνια είναι πολύ, επαναλαμβάνω, πολύ υπέροχα, όπως είπα, συνεχίστε την καλή δουλειά! Κακό: Φαίνεται σαν να πληγώνω τα κόκαλα κάποιου και να τα σπάω, δεν θα ήθελα να κάνω κάποιον να έχει μια κακή ζωή!
Πολύ ωραία
Sky Roller: Minimal, FAR too Minimal. Η εμπειρία μου παίζοντας Sky Roller ήταν στην καλύτερη περίπτωση αξιοπρεπής. Το 90% των χαρακτήρων είναι ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ και φορούν πολύ υποτονική ενδυμασία και ρούχα, κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ υποτονισμένος όταν τους ξεκλειδώνω τελικά. Το παιχνίδι μερικές φορές κολλάει στο σημείο που βρίσκεστε σε διαφορετικό POV και σας κάνει να χάνετε αμέσως. Τα χειριστήρια είναι απλά στην εκμάθηση, αλλά με αυτή τη μεγάλη απλότητα έρχεται η έλλειψη περιπέτειας και ΣΗΜΕΙΟΥ στο να παίζετε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι. Το βαθμολογώ με 2,5/5.
Ανακαλύψτε δημοφιλή βίντεο για doll rerooting | TikTok
Μου άρεσε πολύ και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, περίμενε, είπα σαν να είμαι ερωτευμένος, αυτό το παιχνίδι αγαπώ αυτό το παιχνίδι επειδή κάνεις πατινάζ στον ουρανό. Και υπάρχουν άλλα δύο πράγματα που έχω να πω γιατί μου αρέσει ο αστείος χορός. Και μου αρέσει το πώς αποκτάς νέους ανθρώπους είναι πολύ φοβεροί Μου αρέσουν οι ήρωες και μου αρέσουν τα κοινά, τους αγαπώ όλους. f U n .♥️🥰
Αυτό το παιχνίδι σας δείχνει την έννοια της σκληρής δουλειάς Το λατρεύω Παίζω 24/7, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις
Αυτό είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά είναι δυσάρεστο αν προσπαθώ να ανοίξω τα πόδια μου τα πόδια μένουν ενωμένα αν προσπαθήσω να βάλω τα πόδια μου μαζί, παραμένουν ανοιχτά και το WiFi μου είναι τέλειο, γι' αυτό διορθώστε αυτό το σφάλμα που παρουσιάστηκε, ευχαριστώ 👍
Το μισώ που δεν με αφήνει να το κατεβάσω, θα του έδινα μηδέν αστέρια, αλλά πρέπει να βάλεις τουλάχιστον ένα αστέρι για να συνεχίσει. Αν δεν με αφήσουν να το κατεβάσω, κάτι δεν πάει καλά με αυτό, όπως πολλά πράγματα που είναι λάθος λάθος, ποιος το κάνει αυτό, θέλω να παίξω το παιχνίδι ακόμα και το φροντίζω να έχει διαφημίσεις, αλλά δεν μπορώ να το παίξω πια γιατί δεν με αφήνουν να παίξω το παιχνίδι είμαι τόσο τρελός!!!!!!!!!!
Είναι ωραίο, αλλά μακάρι να ήταν 3D, του δίνω 5 αστέρια
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά περισσότερες διαφημίσεις και ναι, προχωρήστε και αποκτήστε το παιχνίδι
Sky Roller - Εφαρμογές στο Google Play