(Android/iOS) MODERN WARSHIPS cheat kód neobmedzené kľúče
Feb 17, 2022 21:19:48 GMT -5
Post by commutibupor on Feb 17, 2022 21:19:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MODERN WARSHIPS ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MODERN WARSHIPS IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzené kľúče ▞▞▞
▞▞▞ MODERN WARSHIPS 2022 version ▞▞▞
Nikdy som nevidel takú fantastickú námornícku hru, ako je táto. Jediný problém je však v tom, že „do bojov môže vstúpiť iba vodca“ a „máp je len niekoľko“. Inak je to veľmi pekná hra. Ak by vývojári mohli pridať námorný prístav, bolo by to úžasné.
Snake Rivals Ação qvc
Je to najlepšia hra
Kôš, bola to zábava, keď to bolo súťaživé, ale teraz sa hovorí o peniazoch. Nie je možné vyhrať čokoľvek bez toho, aby ste minuli 1 tisíc. Drž sa ďalej.
Nestrácajte čas. Strávil som veľa času a peňazí hraním a dosahoval som stále vyššie úrovne. Nakoniec začnete čeliť iným lodiam, ktoré vás zničia skôr, než ich vôbec uvidíte a neexistuje žiadne vysvetlenie. Vaša dodávka má potom vyšší radarový dosah, ale ich strely vyletia zo vzduchu, budete bombardovaní a prehráte. Nestane sa z toho žiadna zábava.
Super hra ja už mám ponorku ale nie je taká dobrá
MODERN WARSHIPS Jangovar lyu
Bola to jedna z mojich obľúbených hier. Od poslednej aktualizácie sa stále nenačítava prihlasovacia obrazovka, trikrát sa nahlásil, odinštaloval, preinštaloval, funguje až do noci, potom sa znova nenačíta. Bez odozvy alebo opravy, takže po tomto pokuse odinštalovanie, ak sa nepodarí preinštalovať alebo Dev. Oprava. Ak dôjde k opravám, obnovia sa 4 hviezdičky.
Samotná hra je celkom zábavná, spravodlivo jedna z mojich najobľúbenejších v tejto dobe, ale po zaplatení týždňa prémie a jej nedosiahnutia - to je vysvetlené v mojej knihe...
Táto hra naj na svete
Super 🤟🤘🤟🤘👍👍👍👍👏☺️
Táto hra bola zábavná, kým sa nezačala vypínať. Hovorí sa, že mám mínus 2 milióny peňazí a 25 tisíc zlata? Ako je to možné? Všetky peniaze, ktoré zarobím vo vojne, aby som mohol upgradovať svoje lode, sú stratené.
Ako v každej inej hre máte modderov! Všetky PVP hry asi mesiac po spustení dostanú modderov!!
0/10 veľmi zaplatíte, aby ste vyhrali, potrebujete vip pass, aby ste získali mig 41 a cena vip pass je 100 000+ rp. Dúfam, že vývojár zomrie.
Toto je dosť pomalá odozva na ovládanie, grafika je dobrá, ale toto rozloženie a ovládanie hry je veľmi zlé. Dúfam, že pohyb a cieľ sa v pripravovanej aktualizácii zlepší, ak nie skôr. Nie je to dobrá voľba na hranie tejto hry.
Dobre
Toto je nehorázne. Po dnešnej aktualizácii hry som nedostal ani svoje denné odmeny z predchádzajúcej aktualizácie 0.46.0. Nečakané a som z toho veľmi nešťastný. Prosím, pomôžte, Cube Software
MODERN WARSHIPS Akcijske igre esr
Nespočetne veľakrát som hral proti neviditeľným lodiam. Mohli by byť priamo pred mojou loďou a ja ich nevidím
MODERN WARSHIPS Akcijske igre ouyo
Hra casto sekne a musim ju znova zapnut Treba opravit
Dobrý deň, našiel som chybu, že po dokončení offline zápasu som mal dostať cenu zo zápasu, ale keď som videl svoje peniaze, moje peniaze sa nezvýšili o 1 dolár, opravte to, táto hra sa mi veľmi páči, a tento bug ma fakt otravuje
Nedá sa pripojiť k zápasu! Čakal som 3 minúty, kým sa pripojím k hre. Ale stále sa zobrazuje v lobby... opravte túto chybu
Slušná hra, klamlivé praktiky predaja. Kúpil som si „preukaz“, ktorý som strávil pomerne veľa času hľadaním, bol dočasný a nič nenasvedčovalo tomu, že tomu tak je, iba jeho platnosť vyprší asi po týždni. Viackrát ste vývojárom poslali e-mail a nedostali žiadnu odpoveď. NEutrácajte svoje peniaze na túto hru.
Pekný
Bad grapichs nespravodlivý zápas s nepriateľmi, vďaka čomu je laggy strata času nie nekonečný spotrebný materiál
totálna pičovina
Kedysi som túto hru miloval, ale chcú, aby každý platil 17 dolárov mesačne, aby si mohol užívať výhody battle passu. Kto utratí 200 dolárov ročne na mobilnú hru?!?! Nenásytní vývojári!!!
Super grafika neseká to vôbec ,zvukové efekty sú tiež mrte, hrateľnosť fajnová len dlhšie bude trvať vlastniť aspoň niekoľko lodí
V skutočnosti sa mi táto hra páči, ale je príliš oneskorená a niekedy zamrzne, aj keď som vyčistil všetky vyrovnávacie pamäte a dokonca som ju posilnil, ale je to horšie, takže dávam 1 hviezdičku, prosím, opravte tieto problémy
Neutrácajte peniaze na túto hru. Je plná hackerov a nemajú ani systém na nahlásenie, takže sa môžete stať hackerom a užívať si, pretože to nemá žiadne následky. Ak miniete peniaze, vaša strata. Prial by som si, aby som mohol dať pol hviezdičky, ale 1 je jediná možnosť. Zábavná hra, ale otrasný zážitok.
Malá cibička že sa to aj dosť dlho ináč tomu dosť verím 🏴⍍☠️🏴☠️
Falošný multiplikátor hry. Funguje bez pripojenia na internet. Prejdite na bojové pole multiplikátorov a vypnite internetové pripojenie a uvidíte, že funguje správne bez akýchkoľvek problémov. Prepáčte za zlú angličtinu.
Strasne dobra hra bavi ma letat helikopterov
Hra mi vždy visí na telefóne a už si ju neužívam
Super hra
Vynikajúca hra pre mobily, škoda že nie je na pc.
Toto je aplikácia na odpadky, ktorá neustále padá a poškodzuje váš telefón, samotná chamtivosť nedokáže vysvetliť, prečo sú vývojári dosť hlúpi, že urobili túto hru tak nehrateľnou a škodlivou, že som bol nútený obnoviť továrenské nastavenia. BTW!!! vývojári sa chválili, ako túto hru vytvorili dvaja chlapci, ale robiť odpadky, ktoré poškodzujú niečí telefón, nie je na čo byť hrdí.
Mega super hra
Aktualizácia niekedy nasaje svoje oneskorenie a trvá nejaký čas, kým obnoví tú starú
Všetci sa spoja s jednou osobou, aby zabili a unáhlili hráčov a ako vás jeden/dvaja zastrelili v hre, ktorú je potrebné OPRAVIŤ, a tiež môžete odstrániť hráčov, pretože ich ľudia používajú na útoky spamom.
Hodne dobre dobra hra
1)Buď nerfujte Yamato & Missouri alebo ich porovnajte s protivníkmi, ktorí majú tiež Yamatos & Missouri..nepriatelia s týmito loďami kazia zábavu a je to jasná strata hneď od začiatku..veľmi OP pre ostatné lode v boji 2)Neviditeľný nepriateľ chyba lode napriek tomu, že je dobre v dosahu nášho radaru, v skutočnosti v okruhu 3 km a medzi nimi nie sú žiadne prekážky 3) Každodenné misie nie je možné dokončiť, pokiaľ na to nestrávite každú sekundu svojho života 4) Odmeny za zápas sú na hovno, veľmi málo XP a peňazí
PROSÍM opravte túto hru..scouting a pavning je otrasné!!!! hra je v poriadku, ale tieto chyby ahhh NEHRÁM..
MODERN WARSHIPS Acción cvjs
Táto hra má nespravodlivé párovanie, keď dosiahnete úroveň III. Ak máte peniaze, určite si to užite, zatiaľ čo bezplatní používatelia zápasia viac aj pri hľadaní bojov.
Jeho nedostatok je medzi nimi a tiež problém v dennej odmene
Super akčná hra
Hra nie je dobrá. , každá bitka trvá len asi 10 sekúnd. Udrite 2 krát a som vonku.
👍
Miloval som túto hru. Páčilo sa mi to tak veľmi, že som naň minul peniaze pri nákupoch hier. Ach, ako ma to mrzí. Mal som vyhodiť svoje peniaze do odpadu, pretože ako sa ukázalo, ten odpad si zaslúži viac. Zistilo sa, že herná mena má hodnotu. Minul som na to svoje peniaze, takže to, že si títo ľudia zobrali z môjho účtu 70 000 000+ $ (= 3 486 USD) v hernej mene, je absolútne rozhorčujúce. Hra je fenomenálna, ale nemíňajte na ňu peniaze. Môžu okradnúť aj vás.
Najlepšia hra